EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy Real Time Information Portal 3.5
Proficy Real Time Information Portal 3.5

 

Aplicatia cu rol de tablou de bord executiv, Proficy Real Time Information Portal, de la GE Intelligent Platforms permite crearea, intr-un mediu securizat, de rapoarte si analize consistente informational

 

19 Ianuarie 2011, CHARLOTTESVILLE, VA - GE Intelligent Platforms a anuntat astazi disponibilitatea celei mai recente versiuni a Proficy® Real Time Information Portal, o solutie bazata pe web pentru vizualizarea indicatorilor de performanta cheie care stau la baza deciziilor de afaceri. Proficy Portal permite crearea unor pagini web interactive, bogate in informatii, intr-un mediu configurabil cu „autoservire”. Acest lucru permite executivilor sa vizualizeze, sa raporteze si sa analizeze usor si interactiv datele, intr-un mediu securizat, din practic orice locatie de pe glob.


Proficy Portal sprijina luarea deciziilor in timp real permitand vizualizarea si analizarea datelor pertinente, determinand initiative de crestere a calitatii si imbunatatire continua. Abordarea sa unica, bazata pe web, permite dezvoltarea fara utilizarea de cod HTML, dandu-le utilizatorilor libertatea de a cauta si configura conexiunile dintre componentele grafice si de analiza avansata, avand cunostinte minime sau fara cunostinte de programare software.


"Proficy Portal satisface nevoile clientului si ofera plusvaloare prin vizualizare si analiza a datelor din intreprindere in vederea sustinerii imbunatatirii operationale, responsabilitatii corporative si imbunatatirii procesului de afaceri", a declarat Sheila Kester, Manager General pentru Operations Management Software. "Ca si client bazat pe web al platformei Proficy Software de la GE Intelligent Platforms, Proficy Portal furnizeaza capabilitati de analiza, raportare si vizualizare avansata acolo unde si cand ai nevoie de acestea."


Noile caracteristici ale Proficy Portal versiunea 3.5 includ:

• Variabile de ecran: utilizarea variabilelor in cadrul ecranelor si surselor de date.

• Surse de date parametrizate: schimba rapid sursa de date; faciliteaza dezvoltarea mai rapida a ecranelor pentru locatii multiple.

• Nume de penita configurabile: legende de grafice mai intuitive.

• Nume de penita tip expresie: lucrul cu nume sugestive in dezvoltarea expresiilor.

• Suport pentru sistem de operare pe 64 biti.

• Imbunatatiri ale performantei: raspuns mai bun la seturi de date mai mari.


Proficy Portal este un exemplu bun al modului in care solutiile si software-urile  dezvoltate de GE, in valoare de aproximativ 4 miliarde de dolari anual, imbunatatesc productivitatea clientilor.


Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/managementuloperatiunilor


Despre GE Intelligent Platforms


GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

 

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.