EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy Process Systems 2.0
Proficy Process Systems 2.0

Proficy® Process Systems 2.0 schimba jocurile in tehnologia DCS printr-o arhitectura flexibila care introduce modulele de control definite de utilizator

 

15 Noiembrie 2010, CHARLOTTESVILLE, VA - GE Intelligent Platforms a anuntat astazi lansarea Proficy  Process Systems 2.0, o platforma software extrem de flexibila de automatizari de proces, ideala pentru aplicatii din industria energetica, a apelor si a petrolului si gazelor, care va ajuta la scaderea costului total de proprietate prin reducerea costurilor asociate cu proiectarea, punerea in functiune, exploatarea si mentenanta operatiunilor de proces si asigurarea unui avantaj competitiv durabil al afacerilor. Aplicatiile tipice includ: productia de abur, tratarea apelor in municipalitati si controlul transportului de petrol de la sonda la rezervor.

Proficy Process Systems 2.0 simplifica modul de proiectare si mentenanta al unui sistem prin introducerea unor caracteristici ce permit utilizatorilor sa retina, sa standardizeze si sa mentina usor strategiile de automatizare. Odata cu introducerea Modulelor de Control definite de utilizator, clientii vor putea crea solutii de control de proces reutilizabile care vor plasa eficienta inginereasca pe un nou nivel. Integrarea Proficy HMI/SCADA iFIX cu controlerele PAC8000 este o alta caracteristica importanta a acestei versiuni. Acest lucru ofera clientilor libertate deplina in alegerea interfetei HMI si a tehnologiilor de automatizare pe care doresc sa le utilizeze in sistemele lor.

"Proficy Process Systems a fost intampinat cu mare entuziasm si aprobare de catre clienti din intreaga lume, care sunt constienti de adevaratele avantaje ale acestei arhitecturi integrate revolutionare", a declarat Steve Ryan, Manager General al Process and Safety Solutions. „Cu o dezvoltare organica alaturi de noi achizitii, ne-am pozitionat astfel incat sa oferim solutii de actualitate nu numai pentru industria energetica, apa, petrol si gaze, dar si pentru industrii ca metalurgie si minerit, alimente si bauturi, chimie si ciment din intreaga lume."

"Unul dintre factorii cheie de diferentiere pe care-l oferim clientilor nostri este un sistem cu o arhitectura flexibila, care este usor de utilizat si poate fi extins de catre utilizator", a declarat Kam Yuen, Manager de Produs Proficy Process. "Cu Proficy Process Systems versiunea 2.0, utilizatorii au abilitatea de a adauga propriile lor blocuri de functii si panouri frontale virtuale, in plus fata de lista lunga a celor oferite odata cu sistemul. Acest lucru permite integratorilor de sistem, producatorilor de echipament OEM si utilizatorilor finali sa creeze blocuri de functii si grafice specifice propriilor lor aplicatii de proces, fapt care va accelera procesul de inginerie si va reduce costurile de punere in functiune si de instruire."


Potrivit lui Larry O'Brien de la ARC Advisory Group, "Utilizatorii finali ai automatizarilor de proces se confrunta cu o pierdere masiva de personal cu experienta. In multe cazuri vorbim despre oameni cu 20 sau 30 de ani de experienta. Sistemele de automatizare de proces de astazi trebuie sa fie capabile sa capteze aceste cunostinte intr-un mod semnificativ. Viziunea ARC pentru un Sistem Colaborativ de Automatizare de Proces (CPAS) presupune un acces facil si transparent la informatia corecta din sistemul de automatizare, la momentul potrivit, la persoanele potrivite. Functiile bloc definite de utilizator ale Proficy Process Systems, ofera utilizatorilor si producatorilor de echipament (OEM) o cale de a retine si reutiliza rapid si usor proprietatea lor intelectuala si astfel sa-si  pastreze avantajul competitiv. Exista, de asemenea, potentialul de a reduce costurile de instruire, care au crescut considerabil in industriile de proces, avand in vedere numarul in crestere al lucratorilor neexperimentati."


Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/process

Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agile si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in industriile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.