EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy Machine Edition 6.5
Proficy Machine Edition 6.5


Solutia software consolidata, Proficy Machine Edition, de la GE simplifica programarea si scurteaza timpul de solutionare


16 Noiembrie 2010, CHARLOTTESVILLE, VA - GE a anuntat astazi lansarea  Proficy Machine Edition 6.5, un mediu de dezvoltare universal pentru HMI, actionari si control al miscarii si aplicatii de automatizare, in care toate acestea impart un singur spatiu de lucru si un singur set de instrumente software. Cuplat cu o structura eficienta, prietenoasa si o interfata utilizator standardizata, Proficy Machine Edition este proiectat pentru usurinta in exploatare si timp scurt de solutionare pentru intregul ciclu de viata al proiectului. De la configurare si dezvoltare pana la punere in functiune si mentenanta, Proficy Machine Edition 6.5 imbunatateste eficienta inginereasca generala in ceea ce priveste dezvoltarea aplicatiei si ofera utilizatorilor un avantaj durabil pentru afacerea lor.

In noua versiune este inclusa abilitatea de a importa si exporta logica de automatizare in format XML. Acest fapt permite utilizatorilor sa pastreze strategiile de automatizare in format standardizat XML si sa importe selectiv blocuri logice pentru a crea un proiect de automatizare complet. In plus, aceasta capabilitate permite Proficy Machine Edition sa interfateze cu instrumente de programare si proiectare externe care sunt capabile sa genereze cod de automatizare in XML. Utilizatorii pot alege sa-si proiecteze sistemul utilizand un instrument de dezvoltare tert si apoi sa importe logica generata XML in Proficy Edition Machine.

"Proficy Machine Edition 6.5 continua sa imbunatateasca reaplicabilitatea programelor, sa simplifice dezvoltarea aplicatiilor si sa reduca timpul de punere pe piata al produsului", a declarat Yuen Kam, Manager de Produs  pentru Proficy Machine Edition in cadrul GE. "Acest lucru este deosebit de benefic pentru clientii OEM, care produc utilaje sau skiduri similare in serie mare. Ofera instrumentele necesare finalizarii proiectelelor si obtinerii mai rapide a veniturilor din aplicatiile realizate."

Alte caracteristici noi ale Proficy Machine Edition 6.5 includ:

•O facilitate a panourilor operator QuickPanel prin intermediul instrumentului local de afisare a graficelor de tendinta istorice, pentru diagnoza rapida si depanare;
•Capabilitati imbunatatite de publicare web si conectivitate la distanta;
•Un instrument prietenos pentru actualizarea la distanta a fisierelor de proiect in panourile operator QuickPanel;
•Instrument fereastra Data Logger pe platforme PC pentru analiza rapida a tendintelor si depanare;
•Optimizarea comunicatiilor cu controlerele pentru imbunatatirea performantei generale.

"Proficy Machine Edition 6.5, ofera aplicatiilor de interfata operator instrumente de diagnoza si depanare mai bine dotate, care vor reduce timpul de nefunctionare si vor imbunatati eficienta productiei", a declarat Hanuman Gadepalli, Manager de Produs pentru Interfete Operator din cadrul GE.

Proficy Machine Edition 6.5 este ultimul exemplu al modului in care afacerile pentru servicii de software si solutii ale GE, in valoare de 4 miliarde de dolari pe an, ajuta clientii sa-si imbunatateasca productivitatea.

Proficy Machine Edition 6.5 este disponibil imediat.

Pentru mai multe informatii: www.geautomation.ro/machineedition