promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Jody Markopoulos este noul Presedinte & CEO al GE Intelligent Platforms

Jody Markopoulos este noul Presedinte & CEO al GE Intelligent Platforms


Fairfield, CT, 15 Martie 2011 – GE Home & Business Solutions a anuntat astazi ca Jody Markopoulos a fost numita in functia de Presedinte si CEO al GE Intelligent Platforms, furnizor global de software, hardware si servicii. Markopoulos, care va raporta catre Charlene Begley Presedinte si CEO al GE Home & Business Solutions, o urmeaza pe Maryrose Sylvester, care a fost recent numita in functia de Presedinte si CEO al GE Lighting.

jody

GE Intelligent Platforms reprezinta un motor tehnologic pentru GE, cu expertiza in automatizari si calcul numeric integrat. Acest business ofera clientilor un avantaj durabil intr-o varietate de industrii, inclusiv energetica, apa, petrol si gaze, bunuri de consum ambalate, guvernamentala si de aparare cat si telecomunicatii.


Markopoulos, de 17 ani o veterana a GE, a condus organizatia de Sourcing a GE Energy din 2005. Ea este responsabila pentru gestionarea si achizitionarea de materiale si servicii in valoare de peste 16 miliarde de dolari la nivel global si conduce o echipa de 1300 de persoane la nivel global. A crescut semnificativ baza de aprovizionare si organizatia pe pietele emergente, ajutand la deschiderea unei cai spre cresterea globala. Achizitiile globale directe din cadrul pietelor emergente au crescut de patru ori sub conducerea ei. In timpul mandatului ei la GE Energy, Markopoulos a detinut o varietate de functii cu responsabilitate crescanda in lantul aprovizionare si calitate. Inainte de pozitia ocupata in prezent, Markopoulos a fost director general al departamentului de calitate.

 

“Experienta, spiritul de lider si contributia semnificativa ale lui Jody in pozitii cheie din cadrul departamentelor de Sourcing, Calitate si Productie, fac din ea o persoana potrivita pentru conducerea afacerilor  Intelligent Platforms aflate in continua crestere", a declarat Charlene Begley, Presedinte & CEO al GE Home & Business Solutions.

 

GE Home & Business Solutions, o afacere de 8.6 miliarde de dolari, include unitatile operationale Intelligent Platforms si Appliances & Lighting. Aceste afaceri globale ofera clientilor solutii de crestere a eficientei energetice si a productivitatii, prin intermediul aparatelor inovatoare, iluminatului, sistemelor de calcul integrate si de automatizare si al platformelor software.

 

Markopoulos a venit la GE dupa ce a absolvit Universitatea Clarkson din New York, unde a obtinut diploma de licenta cu specializarea in Inginerie si Management Interdisciplinar. In prezent, ea face parte din Consiliul de Conducere al Decanului Institutului de Inginerie „Wallace H. Coulter”  din cadrul Universitatii Clarkson.

 

Despre GE

 

GE (NYSE: GE) este o companie diversificata de infrastructura , finante si media care infrunta provocarile cele mai dure la nivel global. De la motoare de avion si generarea de energie pana la servicii financiare, imagistica medicala si programe de televiziune. GE opereaza in peste 100 de tari si are angajati aproximativ 300.000 de oameni in intreaga lume.

 

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul Web al companiei la www.ge.com.

 

Despre GE Intelligent Platforms

 

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in industriile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.