promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / GE Intelligent Platforms achizitioneaza Corporatia SmartSignal

 

GE Intelligent Platforms achizitioneaza Corporatia SmartSignal

 

CHARLOTTESVILLE VA,  6 Ianuarie 2011 - GE Intelligent Platforms a anuntat astazi ca a finalizat achizitia SmartSignal, o companie privata, de dezvoltare de software analitic, avand sediul in Lisle, Illinois. SmartSignal este specializata in furnizarea de solutii de monitorizare si de diagnosticare la distanta pentru sectoarele de generare a energiei, de petrol si gaze si alte sectoare industriale. SmartSignal este un furnizor de frunte de software de diagnoza predictiva si servicii de monitorizare folosite pentru a anticipa, preveni si evita defectarea echipamentelor. Compania are peste 40 de brevete de produs si tehnologie, si a castigat peste 25 de premii de excelenta a produsului.

 

smart_signal


"Achizitia SmartSignal dovedeste angajamentul nostru de a continua sa investim in business-ul de Software & Services al GE Intelligent Platforms, si va servi drept catalizator important in extinderea rapida a capabilitatilor platformei noastre de Inteligenta Operationala", a declarat Maryrose Sylvester, Presedinte si CEO al GE Intelligent Platforms. "SmartSignal este un lider si inovator recunoscut avand o tehnologie care detecteaza din timp, cu certitudine, problemele care se prefigureaza la echipamente. Aceasta achizitie completeaza capacitatile GE existente de diagnoza si analiza a echipamentelor, si ne confera abilitatea de a acoperi o gama mult mai larga de tipuri de active si producatori de echipamente pentru clientii nostri".

"Cu angajamentul GE de a rezolva provocari dificile din mediul de afaceri de astazi," a declarat Jim Gagnard, Presedinte si CEO al SmartSignal, "credem ca solutia noastra poate ajuta la o abordare holistica, unitara a Inteligentei Operationale din mai multe industrii, indiferent de tipul de echipament pe care clientul  doreste sa-l gestioneze."

SmartSignal detecteaza si identifica comportamentul anormal al echipamentelor si ofera notificari bazate pe exceptie ale problemelor in curs de dezvoltare, insotite de diagnoze si prioritizari. Solutiile sale nu depind de dispozitivele de automatizare si se gasesc pe echipamente de la GE, Siemens, Rolls Royce, Alstom, Flowserve, Waukesha, Byron Jackson, Cooper-Bessemer, si altii.

"Integrarea tehnologiilor SmartSignal de monitorizare si diagnoza vor juca un rol semnificativ in concretizarea viziunii GE Intelligent Platforms de a oferi clientilor solutii cuprinzatoare de Inteligenta Operationala", a declarat Erik Udstuen, Vice Presedinte al Software & Services in cadrul GE Intelligent Platforms. "Este o solutie de monitorizare si diagnoza la distanta care se aliniaza armonios cu arhitectura Proficy® pentru a ajuta clientii sa se confrunte in mod eficient cu provocarile legate de disponibilitate si eficienta. Echipa SmartSignal aduce, de asemenea, o enorma expertiza in domeniu in ceea ce priveste diagnoza predictiva, care se aliniaza foarte bine la industriile verticale cheie ale GE".

Proficy este un bun exemplu al modului in care afacerile pentru servicii de software si solutii ale GE, in valoare de 4 miliarde de dolari pe an, ajuta clientii sa imbunatateasca luarea deciziilor in timp real, permitand derularea operatiunilor mai eficient, impulsionand inovatia si asigurand calitate clientilor la nivel mondial. Expertiza GE in domeniu si agilitatea operationala de clasa mondiala permite clientilor nostri transformarea datelor in informatii pentru nevoile critice.

Pentru mai multe informatii: www.ge-ip.com.

Despre GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.

Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.