promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / GE achizitioneaza noi active tehnologice ale CSense Systems

GE achizitioneaza noi active tehnologice ale CSense Systems


CHARLOTTESVILLE VA, 11 Aprilie 2011 - GE Intelligent Platforms a anuntat astazi achizitionarea de active tehnologice de la CSense Systems (Pty) Ltd. din Pretoria, Africa de Sud. Aceasta achizitie extinde capablitatile analitice ale platformei GE Proficy® Software, sporind performanta activelor pentru clienti pe masura ce obtin o introspectiva critica asupra operatiunilor lor. Termenii tranzactiei nu au fost facuti publici.

 

csense


Achizitia include produse software de analiza ale CSense si solutii de inginerie. Aceasta tehnologie deosebita ofera capabilitati avansate pentru a identifica si rezolva proactiv probleme potentiale de proces, inainte ca acestea sa aiba impact asupra operatiunilor. Achizitia activelor Csense completeaza solutiile de monitorizare si diagnosticare la distanta recent adaugate la portofoliul GE Proficy, odata cu achizitia SmartSignal Corporation in Ianuarie 2011.


“Aceasta achizitie demonstreaza inca odata angajamentul nostru de a investi in afacerea noastra”, a declarat Jody Markopoulos, Presedinte si CEO al GE Intelligent Platforms. “Cu aceste servicii bazate pe cunoastere, clientii vor putea sa actioneze mai rapid si sa ia decizii mai bune pentru a spori productivitatea si profitabilitatea afacerii lor”.


Potrivit celor spuse de Erik Udstuen, Vice Presedinte al Software & Services in cadrul GE Intelligent Platforms, ”Capabilitatile acestei tehnologii, cuplate cu recenta noastra achizitie a SmartSignal, ne inzestreaza cu o platforma software de clasa mondiala pentru monitorizarea activelor si diagnosticarea proceselor. Vom conduce la performante operationale pentru clientii nostri, utilizand tehnologia CSense pentru a obtine informatii de profunzime importante din datele in timp real de proces”.


Tehnologia CSense stabileste o interfata deschisa de programare pentru tehnologii analitice avansate folosite pentru construirea de solutii de predictie, analiza a cauzelor de origine si control avansat de proces. ”Cu CSense, putem oferi o gama larga de tehnologii analitice intr-o singura platforma, variind de la modele ale primului pricipiu, la statistici avansate si retele neuronale, care pot schimba in mod pozitiv performanta activelor si proceselor”, a spus Udstuen.


GE Intelligent Platforms si CSense Systems lucreaza de cativa ani impreuna la integrarea tehnologiei CSense in nucleul Platformei Software Proficy. Algoritmi analitici avansati permit solutii Intelligent SCADA si Intelligent Historian cu analiza cauzala, alarmare proactiva si instrumente de sprijin decizional incorporate. Proficy Troubleshooter si Cause+ sunt doua exemple bune despre modul in care tehnologia CSense poate furniza instrumente analitice puternice de transformare a datelor in timp real in informatii de atac pentru ingineri si operatori.

Proficy este un bun exemplu al modului in care capabilitatile serviciilor de software si solutii ale GE, in valoare de 4 miliarde de dolari pe an, imbunatatesc luarea deciziilor in timp real, permitand operatiuni mai eficiente, punand in miscare inovatia si asigurand calitatea pentru clienti din lumea intreaga. Expertiza GE in domeniu si perspicacitatea operationala de nivel mondial permite clientilor nostri transformarea datelor in informatie pentru necesitati critice.

 

Pentru mai multe informaţii: www.ge-ip.com.


Despre GE Intelligent Platforms


GE Intelligent Platforms este o companie experimentata, de tehnologii de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii si expertiza in automatizari si sisteme de calcul incorporate. Noi oferim un fundament unic de tehnologie agila si sigura, oferind clientilor un avantaj competitiv durabil in domeniile pe care le deservesc, inclusiv energie, petrol si gaze, apa, bunuri de larg consum ambalate, guvernamental si aparare, telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com.


Proficy este o marca inregistrata a GE Intelligent Platforms. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor.