EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Sistem redundant Stratus ftServer
Sistem redundant Stratus ftServer

 

Familia de sisteme Stratus ftServer

stratus_side

Modelele 2600, 4500 si 6300 echipate cu procesoarele quad-core Intel® Xeon® si dispunand de arhitectura Intel QuickPath Architecture, modelele ftServer 2600, 4500 si 6300 pot rula mediile de operare Microsoft® Windows Server® 2008, Red Hat® Enterprise Linux si VMware® vSphere™ 4. Aceste servere standard pentru industrie, fault-tolerant, elimina complexitatea operationala si costurile ridicate inerente altor solutii.


 

2600

Cu un pret sub solutiile cluster comparabile, modelul entry-level ftServer 2600 ofera un design compact care combina valoarea economica cu managementul usor. Este o alegere ideala pentru volumul de implementat in locuri aflate la distanta - sau ca servere fault-tolerant ce inlocuiesc serverele obisnuite stationare.

 

 

4500

Sistemele ftServer 4500 aduc afacerilor o solutie puternica si flexibila pentru afaceri dedicate din domeniul prelucrarii. Sistemul utilizeaza tehnologia Intel® QuickPath cu controlere integrate de memorie de viteza ridicata si interconexiuni care ridica performantele sistemului, largimea de banda si fiabilitatea. Aceste imbunatatiri de design sunt completate de disponibilitatea, performanta si securitatea oferite de sistemele de operare.6300

Sistemul de varf al gamei, ftServer 6300 foloseste doua procesoare de inalta performanta, quad-core Intel Xeon pentru a oferi niveluri superioare de putere de procesare. Caracteristici fara compromisuri cum ar fi tehnologia Hyper-Threading, controlere integrate de memorie si interconectari de mare viteza fac acest sistem potrivit pentru aplicatii pentru firme sau solutii pentru centrele de date cu tranzactii intensive. Astfel de medii includ virtualizarea serverelor, motor de baze de date, transfer electronic de fonduri, online banking, lantul de aprovizionare, si cloud computing.


Indiferent de modelul ftServer ales, esti sigur ca vei beneficia de continuitatea afacerii, integritatea datelor, satisfactia clientului, la cele mai ridicate niveluri de viteza in industrie.

 

Detalii: pdf_icon Articolul "Familia de sisteme Stratus ftServer" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.1/2011 (pdf-1.85MB)

 

Pentru mai multe informatii despre acest produs click aici