promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 1/2011

21/03/11 Masurari & Automatizari

 

General Equipment Automation a publicat in revista Masurari si Automatizari nr.1/2011 articolul: "Proficy Batch Execution" si articolul "Familia de sisteme Stratus ftServer"Proficy Batch Execution - dezvoltati afacerea cu o solutie testata, scalabila si flexibila

Proficy Batch Execution separa nivelul operatiilor de baza ale echipamentului (faza de echipament), de procedura utilizata pentru crearea unui produs (faza de reteta). Acest lucru inseamna ca procesul folosit pentru orice produs este definit in Proficy Batch si schimbarile procesului NU schimba sistemul de control.

•Defineste reguli pentru produse, ca formulari, proceduri si cerinte pentru echipament.

•Planifica si executa retetele ca loturi.
•Stocheaza informatii despre performanta loturilor.
•Creste capacitatea de folosire si timpul de actiune - Campaign Management simplifica experienta operatorilor prin indeplinirea comenzilor pentru procese mari, prin acceptarea unei succesiuni a proceselor si ordonarea unei liste de loturi.
•Flexibilitate si calitate crescuta - Transition Breakpoints permit inginerilor sa defineasca pauze temporare in executarea loturilor. Punctele de intrerupere sunt unice GE.

batch_lab

Detalii: pdf_icon Articolul "Proficy Batch Execution" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.1/2011 (pdf-3.33MB)Familia de sisteme Stratus ftServer - Modelele 2600, 4500, 6300

Stratus

A cincea generatie de sisteme Stratus® ftServer®, ofera disponibilitate accesibila si continua, protectie extinsa a datelor si o performanta de pana la 4 ori fata de cea a generatiei anterioare de ftServer. Echipate cu procesoarele quad-core Intel® Xeon® si dispunand de arhitectura Intel QuickPath Architecture, modelele ftServer 2600, 4500 si 6300 pot rula mediile de operare Microsoft® Windows Server® 2008, Red Hat® Enterprise Linux si VMware® vSphere™ 4. Aceste servere standard pentru industrie, fault-tolerant, elimina complexitatea operationala si costurile ridicate inerente altor solutii.

Detalii: pdf_icon Articolul "Familia de sisteme Stratus ftServer" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.1/2011 (pdf-1.85MB)