promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 6/2010

General Equipment Automation a publicat in revista Masurari si Automatizari nr.6/2010 articolul: "Solutii GE Intelligent Platforms bazate pe tehnologia PACSystems: High Availability"

Solutii High Availability bazate pe tehnologia PACSystems

Solutia PACSystems High Availability este destinata tuturor aplicatiilor, indiferent de domeniul lor industrial, in care functionarea neintrerupta este absolut esentiala. GE ofera o platforma de automatizare scalabila, cu redundanta hot-standby sincronizata, pentru aplicatiile in care momentele de intrerupere accidentala pot intarzia fluxul operational generand costuri operationale suplimentare excesive. Solutiile PACSystems High Availability au fost dezvoltate pe baza unor tehnologii de varf brevetate de GE Intelligent Platforms, care permit comutarea automata transparenta, fara socuri a rezervei, o configurare usoara, scalabilitate, pe langa functionarea maximizata fara intreruperi.


PACSystems High Availability combina tehnologii de varf care ajuta la obtinerea avantajelor competitive durabile.

- Tehnologia de ultima generatie pentru sincronizarea unitatilor centrale cu Control Memory Xchange (CMX) utilizand memoria reflectiva RMX de la GE Intelligent Platforms si legaturi CPU-CPU de mare viteza si imunitate electromagnetica pe fibra optica.

- Caracteristica de IP redundant permite alocarea adresei IP in mod automat unitatii centrale primare (activa la un moment dat in perechea redundanta), facand trecerea transparenta a sistemelor SCADA/HMI de la un automat la altul. Sistemul suporta pana la patru retele Ethernet LAN redundante.

- Un singur mediu de configurare, programare si monitorizare, Proficy Machine Edition, creste productivitatea si scurteaza dramatic timpul de punere in functiune si mentenanta pentru aplicatie.
ZILE DE LA ULTIMA OPRIRE ACCIDENTALA:....

PACSystems High Availability reprezinta solutia perfecta pentru aplicatii precum tratarea apelor, metalurgie, industria cimentului, cuptoare, sisteme de transport, iluminatul pentru aviatie, sistemul de transport petrolier, exploatarea forajelor petroliere, macarale, turbine, sisteme energetice pentru spitale etc.