promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 4/2010


Proficy Machine Edition cu Proficy Change Management este conceput sa suporte o varietate de software si echipamente uzual intalnite in mediul industrial precum GE Intelligent Platforms, Rockwell, Schneider, Siemens si multe altele. In plus, Proficy Change Management poate administra orice tip de fisier document, calcul tabelar, desen etc. prin simpla folosire a expertului de configurare, asigurand un sistem complet de management al activelor intreprinderii.

changemanagement


Protejat - Sigur - Flexibil - Automat

 

Proficy Change Management este un software performant care permite, in mod simplu, managementul, stocarea si refacerea aplicatiilor software de automatizare, a configuratiilor si codului sursa precum si a documentatiilor tehnice de pe platforma de productie.

 

Proficy Change Management are capabilitati performante care includ securitatea bazata pe utilizator, controlul versiunilor, auditul de urmarire, semnatura electronica, stocare centralizata, backup si refacere automata sau manuala pentru orice fisier, configuratie sau cod sursa.

 

Proficy Change Management ofera intreprinderii o cale automata de evaluare, monitorizare, gestionare, control si reducere a costurilor de proiectare si de mentenanta curenta. In plus, oferind trasabilitate, notificarea schimbarilor si conformarea la reglementarile legale, Proficy Change Management determina o eficienta crescuta a personalului si in consecinta, cresterea productivitatii.

Proficy Change Management - Utilitate


Proficy Change Management este folosit intr-o varietate larga de situatii precum asigurarea calitatii prin supravegherea parametrilor setati de fabricatie, protectie si securitatea muncii prin controlul comenzilor si fortarilor din proces, conformarea la reglementarile legale precum NERC, CIP, 21CFR Part11 sau reglementarile interne, recuperarea dupa dezastre prin mentinerea salvarilor de back-up, imbunatatirea procesului de productie.

 

Proficy Change Management - Caracteristici si beneficii

 

  • Controlul versiunii asigura ca numai o singura persoana la un moment dat poate face modificari in sistem si arhiveaza versiunile, odata ce aceste modificari sunt efectuate oferind posibilitatea de a reveni la o versiune anterioara.

  • Securitatea permite monitorizarea si controlul accesului si a functiilor,  reducand astfel numarul de erori care pot aparea ca urmare a accesului neautorizat. De asemenea,  permite configurarea unei ierarhii de acces pe roluri, fapt ce elimina necesitatea de stabilire a accesului pentru fiecare angajat.

  • Auditul de urmarire si rapoartele permit urmarirea a ceea ce s-a intamplat cu programele si echipamentele  din intreprindere, furnizand automat informatii de genul “cine, ce, cand, unde si de ce" despre evenimentele ce au avut loc in intreaga intreprindere.

  • Lista de actiuni, notificarea si raportarea automata permite verificarea integritatii a ceea ce se intampla pe baza listei de actiuni regulate programate. Executa automat o trecere in revista a fisierelor de pe server si le compara cu cele care se executa, generand notificari cu privire la orice discrepante prin raportare regulata automata.

  • Semnatura electronica ofera un control suplimentar asupra schimbarilor din intreprindere, fortand autorizarea efectuarii de modificari asupra echipamentelor si proiectelor. Aceasta functionalitate asigura conformarea la reglementari in domeniu ca 21 CFR Partea 11 sau NERC si imbunatateste Bunele Practici de Fabricatie (Good Manufacturing Practice).

  • Interfata HTML & Layout productie permite personalizarea interfetei utilizator potrivit cu nevoile intreprinderii. Interfata performanta „point-and-click” face accesul la proiecte si echipamente la fel de usor precum navigarea pe Internet, ajutand la simplificarea interfetei utilizator, reducand astfel erorile si nevoia de instruire.

  • Suport extensiv de produse pentru  maximizarea flexibilitatii. Proficy Change Management integreaza perfect componente  GE, inclusiv CNC, PLC, Proficy HMI/SCADA - Cimplicity si iFIX, precum si software si echipamente de la terti. In plus, Proficy Change Management poate fi configurat sa lucreze cu aproape orice aplicatie bazata pe fisiere de date.

 

pdf_icon Articolul "Proficy Machine Edition - Simplificarea efortului de dezvoltare a proiectelor de automatizare" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.4/2010 (pdf-7.230KB)