promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / VersaMax Nano & Micro
VersaMax Nano & Micro

versa max micro nano, Automatizare, AutomatizariNu va lasati pacaliti de dimensiuni. Cu toate ca ocupa putin din spatiul panoului de automatizare, automatele programabile PLC VersaMax Nano si Micro sunt mari in caracteristici. Pentru aplicatiile de volum mare unde costurile si viteza de procesare sunt o problema, automatul programabil VersaMax Nano este PLC-ul potrivit. Pentru functionalitate suplimentara, automatul programabil VersaMax Micro ofera caracteristicile si flexibilitatea necesare aplicatiilor din industrii precum cea a procesarii alimentelor, industria chimica, tehnica impachetarii, utilitati pentru apa si apa reziduala, cunstructia de echipamente si industria maselor plastice.

 

Pentru spatii restranse, automatul programabil VersaMax Nano PLC este solutia perfecta. Multumita constructiei compacte, instalarea este rapida. Tot ceea ce trebuie facut este sa fie montat pe o sina omega (DIN) sau prins in suruburi pe contrapanou. Cu VersaMax Nano se obtin economii la achizitia sistemului de automatizare cat si pe durata de viata a instalatiei.

 


VersMaxMicroPlus

VersaMax® Micro Plus


Noul Firmware pentru automatul programabil VersaMax® Micro Plus de la GE Intelligent Platforms extinde programarea online si capabilitatile Ethernet Modbus TCP. Caracteristicile imbunatatite ofera productivitate ridicata, facand mai simpla descarcarea si actualizarea programelor de aplicatie, adauga module de masura de inalta precizie si o noua functionalitate Modbus TCP Client/Server.Citeste mai mult: Noul Firmware pentru VersaMax® Micro Plus Controller de la GE Intelligent Platforms extinde programarea online si capabilitatile Ethernet Modbus TCP


Detalii...