promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
VersaMax I/O

versamax IO, Automatizari, AutomatizareAvand o arhitectura modulara inovativa, VersaMax combina puterea tehnologica cu versatilitatea in scopul obtinerii performantei, printr-o solutie de automatizare compacta si convenabila economic.


Familia de produse VersaMax poate fi utilizata ca intrari/iesiri distribuite, ca automat programabil PLC si ca sistem de automatizare distribuit cu pana la 4096 de puncte de intrare/iesire. Datorita arhitecturii modulare, a caracteristicilor intuitive si a inegalabilei usurinte in utilizare, VersaMax aduce economii de timp si bani constructorilor de echipamente si beneficiarilor finali.


VersaMax este primul produs de automatizare al GE Automation & Controls creat prin utilizarea procesului de proiectare unic Six Sigma. Six Sigma combina tehnici globale de cercetare si dezvoltare, analiza extensiva a nevoilor beneficiarului si standarde riguroase de control al calitatii.


Familia de produse de intrare/iesire si de automatizare VersaMax ofera o gama variata de module de intrare/iesire, terminale, surse de alimentare si interfete de retea, toate cu scopul de a mari capacitatea de automatizare.

Descarcati brosura: pdf_icon VersaMax I/O GFA-252K (pdf-140KB)

 

Detalii...