EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Noul Quick Panel View 6 Inch
Noul Quick Panel View 6 Inch

Noul Quick Panel View 6 Inch

 

GE Intelligent Platforms ofera noul QuickPanel View 6-Inch cu ecran color pentru aplicatii cu amprenta mai mica folosind conectivitate Point-to-Point

QuickPanelView_6inch

Interfata operator cu ecran color intr-o carcasa mica ofera o grafica imbunatatita la un pret mai mic

 

22 aprilie 2010, CHARLOTTESVILLE, VA, USA, GE Intelligent Platforms anunta modelul TFT de 6-inch color al interfetei operator QuickPanel View Basic, ideal pentru aplicatii mici folosind conexiunea seriala point-to-point. Interfetele operator QuickPanel View sunt renumite pentru abilitatile lor deschise si conectate de a actiona precum o punte de legatura intre nivelul intreprinderii si nivelul de productie.

 

Cel mai mic produs QuickPanel Basic poate sa intre in locuri unde, nu este suficient spatiu, sau unde nu este nevoie de un ecran mai mare. Noul model color va oferi grafica imbunatatita, permitand o rezolutie mai mare pe ecran, si o referinta vizuala pentru aplicatiile unde este dorit sau necesar ecranul color.

 

In plus, noul ecran are unghiul de vizualizare marit pentru o vedere mai buna atunci cand se priveste din diferite unghiuri. Pretul redus al acestor produse le fac dorite de catre companiile ce cauta sa-si reinnoiasca sistemele. Modelul are o rezolutie de 320 x 240 pixeli, cu memorie flash de 16 MB si memorie DRAM de 16MB si este disponibil imediat.

 

“QuickPanel View ofera uneltele necesare pentru cerintele aplicatiilor de azi” a spus Hanuman Gadepalli, Managerul pentru divizia interfete operator de la GE Intelligent Platforms. “Actionand precum un pod intre nivelul intreprinderii si nivelul productiei, QuickPanel View ofera informatia de care operatorii au nevoie pentru a folosi masinile, si de care managementul are nevoie pentru a conduce afacerea.”

 

Pentru mai multe informatii despre acest produs click aici