EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 8.1
Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 8.1

Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY 8.1

 

Functionalitatea avansata a Proficy® CIMPLICITY® 8.1 ofera costuri reduse, respectarea reglementarilor si o dezvoltare mai rapida.

 

CIMPLICITY_81_mill_esig

 

Solutia software de la GE Intelligent Platforms continua sa faciliteze metodele bune de productie pentru un avantaj durabil in mediul de afaceri cotidian.

 

14 Aprilie 2010 CHARLOTTESVILLE, Virginia, USA, GE Intelligent Platforms anunta disponibilitatea unui upgrade pentru software-ul industrial Proficy CIMPLICITY, versiunea 8.1, o solutie de vizualizare si control folosita intr-o arie industriala variata, ce cuprinde industriile de Petrol si Gaze, Productie Digitizata, Generarea Energiei Electrice, Maritime si Energetice. Noua solutie prezinta caracteristici de programare imbunatatite, unelte conform reglementarilor si o caracteristica inovativa de asociere a alarmelor, pe langa deplina compatibilitate cu CIMPLICITY Global View permitand, astfel, accesul web catre aceasta robusta solutie HMI/SCADA.


„Cu peste 25 de ani de experienta, clientii care utilizeaza CIMPLICITY insista intotdeauna pentru costuri de implementare scazute”, declara Gimmi Filice, Product Manager al GE pentru divizia Proficy CIMPLICITY. „Aceasta noua versiune ofera noi imbunatatiri cheie obiectelor si claselor CIMPLICITY, permitand programatorilor si inginerilor sa dezvolte mai repede si sa realizeze o mentenanta usoara a sistemelor complexe, obtinand un avantaj competitiv durabil si in final o reducere a costurilor.


CIMPLICITY 8.1 introduce imbunatatiri care permit clase mai flexibile pentru a facilita dezvoltarea de noi produse si a reduce costul total de mentinere a sistemelor de scara mare. „Clasele sunt componente puternice pentru dezvoltare”, continua Filice. „Ele reprezinta, de fapt, planurile folosite de programatori la crearea template-urilor pentru CIMPLICITY, iar imbunatatirile pe care le introducem acum extind, mai mult, posibilitatea de a folosi template-uri in aplicatii, astfel incat ele pot fi lansate mult mai repede. Clasele permit, de asemenea, utilizatorilor sa realizeze o actualizare a intregului sistem, rezultand, astfel, diminuarea costurilor de intretinere.”


Conformitatea cu standardele, evitarea penalizarilor de reglementare si metodele bune de productie sunt suportate odata cu introducerea in CIMPLICITY 8.1 a unei noi caracteristici de aprobare a schimbarii ce permite o semnatura electronica inainte de a permite schimbarea setarilor, inregistrarea rezultatelor la un traseu de audit, cu posibilitate de observatii. Un sistem ce necesita aprobare pentru modificare, sau semnatura electronica, permite ca CIMPLICITY sa fie folosit intr-o gama larga de aplicatii si este, de obicei, folosit pentru a respecta reglementarile 21 CFR part 11, NERC si FERC. In plus, CIMPLICITY 8.1 aduce o noua capacitate de a realiza analiza cauzelor, permitand o analiza a alarmelor instantanee pentru o rezolvare rapida din partea operatorului.


CIMPLICITY 8.1 ofera, de asemenea, compatibilitate deplina cu CIMPLICITY Global View, permitand clientului vizualizarea intr-un browser a tuturor caracteristicilor, pentru o utilizare extinsa a aplicatiei furnizand totodata mobilizarea fortei de lucru care sa permita suport simultan pentru sute de utilizatori si extinzand aplicatia in cadrul fabricii sau la nivel global. In plus, noul produs ofera compatibilitate cu platformele Microsoft si produsele Proficy adiacente.


“Proficy CIMPLICITY 8.1 este un alt exemplu de angajament, in curs de dezvoltare, al GE fata de platforma CIMPLICITY HMI/SCADA”, a declarat Claire Cerrato, Manager General pentru Software-ul de Automatizare de la GE Intelligent Platforms. “Aducem, in mod consistent, aceasta solutie pentru a ne adresa nevoilor in curs de dezvoltare ale comunitatilor de utilizatori prezenti si viitori.”


Caracteristici cheie ale Cimplicity 8.1

• Aprobarea modificarilor / Semnatura electronica - Respectarea reglementarilor in vigoare si evitarea sanctiunilor prin conformarea la bunele practici de fabricatie, utilizand noua functie de aprobare a modificarilor. Aceasta functie ofera o cale de auditare si de aprobare inaintea operarii, permitand comentarii si semnatura multipla.

• Asocierea variabilelor de alarmare - CIMPLICITY 8.1 aduce o noua abilitate prin posibilitatea de a inregistra pana la 6 variabile suplimentare, atunci cand apare o alarma sau o schimbare de stare. Aceasta informatie poate fi vizualizata in tabelul Alarms&Events (A&E) precum si in istoricul de alarme, permitand analiza imediata in vederea luarii unei decizii rapide de catre operator.

• Clase de obiecte mai flexibile – versiunea 8.1 introduce accesorii ce permit clase de obiecte mai flexibile care maresc viteza de dezvoltare a aplicatiilor si diminueaza costurile totale de mentenanta ale sistemelor de mare anvergura. Imbunatatirile aduse claselor de obiecte includ:

- Structuri de date - pot fi configurate cu ajutorul atributelor claselor folosind expresii

- Elementele de date (variabile) - pot fi optionale in exemplele de obiecte

- Instrumentul Post Object Create, scriere, pentru a realiza o configurare performanta a obiectelor pe masura ce acestea sunt create

-Numirea tag-urilor Texible Historian pentru a facilita integrarea in sistem, folosind colectori Historian de generatie mai veche.

• Suport pentru sisteme de operare noi - Microsoft Windows 7 & SQL Server 2008 & Proficy Historian 3.5. Suport existent pentru Microsoft® Vista SP1, SQL 2005, Windows XP, Windows Server 2008 (32bit) si Windows Server 2003.

• Intarzierea alarmelor - Intarzierea alarmelor pentru puncte analogice poate fi configurata pe limita alarmei.

• Redare grafica digitala - DGR 2.1 se poate configura cu viteze de pana la 100x iar atributele punctelor sunt acum disponibile pentru analiza si in modul redare.

• Obiecte grafice reinnoite - Noi stiluri de butoane, care pot fi potrivite cu accesoriile grafice & stilurile de butoane standard ale sistemului de operare, cum ar fi dreptunghiuri rotunjite, stiluri noi de umbrire, efecte de umbre coborate sau stralucire.

• GIF-uri animate - Suport pentru imagini .gif animate, cu viteza de redare variabila, controlate de expresii matematice.

• Navigare in ecrane - Suport inclus pentru miscarea stanga-dreapta, folosind butonul rotita de pe mouse.

 

Pentru mai multe informatii despre acest produs click aici