promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Masurari si Automatizari 1/2010

10/03/10 Masurari & Automatizari


General Equipment Automation a publicat in revista Masurari si Automatizari nr. 1/2010 articolele: "Noul DURUS Plus" si "Industrial Gateway Server 7.5"

 

DURUS Plus

GE Intelligent Platforms

GE Intelligent Platforms prezinta noul automat programabil Durus Plus destinat automatizarii si monitorizarii aplicatiilor care necesita siguranta si functionalitate sporite, la un cost redus.

 

Este construit pe baza solida a controlerului Durus, adaugand functionalitate la aceeasi amprenta pentru aplicatii unde este necesara capacitate de prelucrare marita.

 

Aplicatiile tipice pentru Durus Plus sunt: controlul iluminatului, controlul benzilor rulante, controlul nivelului apei sau monitorizarea motoarelor, unde, spre exemplu, unitatea poate inlocui timere si numaratoare discrete pentru o siguranta crescuta. Familia puternica si robusta a automatelor programabile Durus integreaza I/O, interfata operator si automatizari, totul intr-un pachet mic si robust.

durusplusGE

 

pdf_icon Articolul "Noul DURUS Plus" publicat in revista Masurari si Automatizari nr.1/2010 (pdf-236KB)

 

 

Industrial Gateway Server 7.5

IGS7_5

Pachetul software Industrial Gateway Server (IGS) 7.5, utilizand standardul industrial Kepware KEPServerEX si tehnologia driverelor, include mai mult de 100 de protocoale, oferind o solutie puternica, robusta, fiabila si completa de conectare, usor de utilizat.

 

IGS 7.5 cuprinde cele mai noi si importante protocoale industriale, permitand comunicatia cu mii de dispozitive si instrumente ale diferitilor producatori. IGS 7.5 ofera o solutie de conectare completa pentru aplicatiile Proficy HMI/SCADA, MES si EMI, precum si aplicatii software similare de la terti.

 

Pachetul consolidat IGS 7.5 suporta comenzi de la distanta si optiuni de configurare offline, fara a perturba comunicatiile. Clientii existenti pot face upgrade la versiunea 7.5 avand acces la cele mai noi optiuni de conectivitate la instrumentele de camp.

 

pdf_icon Articolul "Industrial Gateway Server 7.5" din revista Masurari si Automatizari nr.1/2010 (pdf-850KB)