EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Noul DURUS Plus
Noul DURUS Plus

 

GE Intelligent Platforms prezinta noul automat programabil Durus Plus pentru automatizarea si monitorizarea aplicatiilor care necesita siguranta si functionalitate crescuta la un cost redus

durusplusGE

Controlerele de dimensiuni mici cu caracteristici ideale pentru aplicatii cu cerinte crescute dar cu buget redus, au un rol economic important.


CHARLOTTESVILLE, VA, 2 FEBRUARIE  2010 GE Intelligent Platforms anunta disponibilitatea noului controler Durus Plus. Durus este un automat programabil complet cu intrari/iesiri (I/O) incorporate, logica de automatizare si interfata operator. Durus Plus este un controler low-end puternic care ofera masura  RTD, iesiri analogice, patru functii matematice, algoritm de reglare PID si comunicatii seriale Modbus Master/Slave. Este construit pe baza solida a controlerului Durus, adaugand functionalitate sporita la aceeasi amprenta, pentru aplicatii unde sunt necesare capacitati suplimentare.


„Aplicatiile tipice pentru Durus Plus sunt, de exemplu, controlul iluminatului, controlul benzilor rulante, controlul nivelului apei sau monitorizarea motoarelor, unde unitatea poate inlocui timere si numaratoare discrete, pentru o siguranta crescuta”, a declarat Bill Black – Manager Productie Controlere in cadrul GE Intelligent Platforms. „Familia puternica si robusta a controlerelor Durus integreaza  I/O, interfata operator si automatizare, totul intr-un pachet mic si robust”.


Controlerul Durus completeaza linia existenta de automate programabile de la GE Intelligent Platforms si ofera un design robust, completat  de caracteristici de ultima generatie. Este construit pentru a face fata mediului industrial avand caracteristici standard precum interfata operator incorporata, o gama larga de optiuni pentru comunicatie, sloturi pentru extensie, si un conector mecanic eficient cu inchidere si blocare pentru conectare la modulele de extensie. Pretul sau foarte competitiv ofera utilizatorilor mai multe optiuni intr-un singur controler.


Automatele programabile Durus includ caracteristici precum ecran cu tastatura incorporata, usor de utilizat, iesiri cu comanda in curenti mari, optiuni multiple de comunicatie foarte accesibile.  Automatele programabile pot fi programate folosind ecranul si tastatura incorporate sau cu ajutorul software-ului de programare gratuit al controlerelor Durus.


Functionalitatea suplimentara a caracteristicilor noului Durus Plus in comparatie cu Durus:
-    Ecranul a fost extins de la 4 linii cu 12 caractere/linie la 4 linii cu 16 caractere/linie.
-    Memoria a fost marita de la 200 linii de program (LD) la 300 linii de program (LD).
-    Memoria a fost marita de la 99 blocuri de functii la 260 blocuri de functii pentru programarea in limbaj Function Block Diagram (FBD).

-    Au fost adaugate functiile predefinite : Add/Subtract, Multiply/Divide, PID, Data Multiplexer, Analog Out Ramp si Data Move au fost adaugate pentru a mari capabilitatea de programare.


Pentru mai multe informatii despre acest produs click aici