EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Industrial Gateway Server 7.5
Industrial Gateway Server 7.5


GE Intelligent Platforms lanseaza Industrial Gateway Server 7.5 pentru achizitii de date, vizualizare si control cu software-ul Proficy®


Driverele ofera conectivitate robusta cu sute de dispozitive diferite

 

IGS7_519 IANUARIE 2010, CHARLOTTESVILLE, VA,  GE Intelligent Platforms a anuntat astazi disponibilitatea driverelor serverului Industrial Gateway Server (IGS) 7.5 pentru software-ul Proficy®. Oferta imbunatatita, utilizand standardul industrial Kepware KEPServerEX si tehnologia driverelor, include mai mult de 100 de protocoale, ce permit conectarea la sute de instrumente si hardware diferite de control. Mai multe dintre solutiile de conectivitate suporta instrumente hardware specifice industriilor, populare pe piata cotidiana in continua dezvoltare.


Un singur IGS 7.5 permite clientilor sa se conecteze la o diversitate de instrumente, IGS 7.5 ofera utilizatorilor posibilitatea de a consolida informatia provenita de la diferite instrumente de control si hardware pentru a vizualiza, controla, analiza si optimiza prin Proficy HMI/SCADA, MES, EMI sau sofware de Workflow. Este optimizat sa utilizeze viteza maxima posibila suportata de instrumente cu diagnoza built-in pentru erorile de comunicare si functionalitate completa de navigare in instrumente. Aceasta solutie de conectivitate adaugata la portofoliul software GE Proficy permite clientilor sa gestioneze operatiile dintr-o perspectiva mult mai completa, permitandu-le sa proceseze o multitudine de puncte de date si sa co-relationeze multipli indicatori de proces.


“Capacitatile si functionalitatile hardware-ului si instrumentelor de control sunt consolidate in acelasi ritm cu software-ul,” a spus Prasad Pai, Product Manager pentru software-ul GE’s Proficy iFIX. “Mai nou, standardele si protocoalele de comunicatie sunt introduse cu scopul de a oferi clientilor  flexibilitate in achizitia datelor si control. Datorita acestor schimbari dinamice rapide, este importanta asocierea cu o companie, cum este Kepware, concentrata doar pe actualizarea modificarilor.”


IGS 7.5 ofera conectivitate robusta si eficienta prin ultimele standarde OPC DA si deasemenea vine impreuna cu interfata nativa Proficy iFIX  care ofera in continuare viteza si fiabilitate. Se merge dincolo de solutiile Proficy iFIX HMI/SCADA si poate fi folosit cu intregul portofoliu software Proficy, precum Proficy CIMPLICITY, Workflow, Plant Applications si Historian, aliniindu-se cu angajamentul GE de a oferi un portofoliu de software bine integrat. Interfata nativa din software-ul Proficy iFIX este de asemenea o caracteristica unica a acestui driver pe langa multe altele pe care le ofera.


“Astazi, prin achizitii/fuziuni si consolidare, companiile mostenesc o varietate de instrumente si hardware de control in instalatiile lor,” a spus Pai. “Cea mai mare provocare este cum sa le consolidam si sa le aducem la un standard comun de comunicare a datelor. IGS 7.5 consolidat parcurge un drum lung in oferirea acelei solutii.”


Aplicatia consolidata IGS 7.5 suporta comanda de la distanta si optiuni de configurare offline fara a perturba comunicatiile. Clientii existenti pot face upgrade fara probleme la IGS 7.5 si sa acceseze cele mai noi optiuni de conectivitate la instrumente. Faptul ca GE colaboreaza cu Kepware mentine produsul in acord cu schimbarile tehnologice si ii consolideaza conexiunile fata de dispozitive mai noi.


Pentru mai multe informatii click aici