EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Incheiere dizolvare joint venture

GE-GE Intelligent Platforms


Comunicat de presa


CHARLOTTESVILLE, VA   11 Decembrie 2009 GENERAL ELECTRIC (NYSE: GE) si FANUC LTD au anunat astazi ca cele doua companii au finalizat acordul pentru dizolvarea joint-venture-ului GE Fanuc Automation Corporation. Acest acord restituie partile corespunzatoare din joint-venture fiecarei companii mama si permite fiecarei companii sa se concentreze asupra afacerilor proprii existente si sa urmareasca cresterea in industria de baza corespunzatoare in care detine expertiza. Cele doua companii au semnat acordul final astazi la Chicago, si vor opera acum independent ca GE Intelligent Platforms si FANUC Ltd.


“Astazi incepe urmatoarea faza de concentrare a GE Intelligent Platforms pentru a ne inzestra clientii cu un avantaj durabil prin tehnologie lider industrial si pasiunea si expertiza oamenilor nostri.” a spus Maryrose Sylvester, Presedinte si CEO al GE Intelligent Platforms. “Vom continua sa investim in platformele noastre de produs si solutii care permit clientilor nostri sa concureze si sa aiba succes intr-o economie plina de provocari. In plus, intentionam sa utilizam software-ul nostru de clasa mondiala ca o platforma pentru o crestere mai rapida a intregului portofoliu GE. ”


GE Intelligent Platforms continua sa fie o companie lider in tehnologia de inalta performanta care deserveste o arie vasta de industrii in intreaga lume, incluzand domeniul guvernamental si de aparare, telecomunicatii, energietica, apa, transporturi si bunuri de consum impachetate. Compania ofera software si servicii, sisteme de automatizare si sisteme de procesare computerizata integrata la nivel global.


Presedintele de onoare al FANUC, Dr. Seiuemon Inaba a spus, “Joint-venture-ul nostru a realizat un mare succes in businessul de automatizari digitale computerizate (CNC). Noi am realizat multe lucruri impreuna, dar acum FANUC urmareste sa-si concentreze eforturile pe portofoliul nostru de CNC lider de piata si pe oportunitatile unice pentru industria noastra, care vor oferi beneficii mari clientilor nostri.”


Cele doua companii vor continua sa lucreze impreuna intr-o relatie comerciala legata de produsele pentru actionari electrice si al motoarelor de la GE, fara a intrerupe aprovizionarea acestor componente. In plus, GE intentioneaza sa ofere suport clientilor sai din domeniul CNC in America prin intermediul business-ului sau de servicii pentru CNC.


Sylvester a adaugat, “Ii suntem cu adevarat recunoscatori d-lui Dr. Inaba si echipei sale de la  FANUC pentru perteneriatul lor cu GE pe parcursul acestor ultimi  20 ani, si le dorim succes in continuare in viitor. Suntem increzatori ca aceasta schimbare va permite ambelor companii sa deserveasca mai bine clientii nostri continuand in acelasi timp sa inovam si sa rezolvam unele dintre cele mai dificile probleme ale clientilor nostri.”


Despre FANUC


FANUC LTD, cu sediul central la picioarele Muntelui Fuji, Japonia, este cel mai diversificat producator de echipament de automatizare a fabricatiei, roboti si masini robotizare din lume. De la inceputurile sale in 1956, FANUC a contribuit la automatizarea masinilor unelte fiind un pionier in dezvoltarea echipamentelor de automatizare digitala computerizate CNC. Tehnologia FANUC a contribuit la revolutionarea procesului de fabricatie la nivel mondial, care a evoluat de la automatizarea unei singura masina unelte la automatizarea unor intregi linii de productie. FANUC dezvolta produse mai bune si mai fiabile in secolul douazeci si unu.


Despre GE Intelligent Platforms


GE Intelligent Platforms este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. Noi oferim o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ge-ip.com. 


Scrisoare catre clienti din partea CEO al

GE Intelligent Platforms, D-na Maryrose Sylvester:

 

pdf_icon Letter to GE Customers (EN, 62kB)

pdf_icon Scrisoare ptr Clientii GE (RO, 13kB)

Comunicat de presa referitor la finalizarea

dizolvarii joint-venture GE & FANUC:

pdf_icon Press Release (EN, 35kB)

pdf_icon Comunicat de presa (RO, 65kB)Relatii cu presa din partea GE Fanuc Intelligent Platforms:

 

Ian McMurray

Tel      +44 (0) 1327 322821

email:  Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza