EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / VersaMax® Micro Plus
VersaMax® Micro Plus

Noul Firmware pentru VersaMax® Micro Plus Controller de la GE Intelligent Platforms extinde programarea online si capabilitatile Ethernet Modbus TCP.


Caracteristicile imbunatatite ofera productivitate ridicata facand mai simpla descarcarea si actualizarea programelor de aplicatie, adauga moduri de masura de inalta precizie si o noua functionalitate Modbus TCP Client/Server

16 NOIEMBRIE 2009, CHARLOTTESVILLE, VA
VersMaxMicroPlusGE Intelligent Platforms, o unitate a GE Enterprise Solutions, a anuntat astazi lansarea celei mai noi revizii firmware 4.0 pentru automatul programabil VersaMax® Micro Plus.  Noua versiune extinde aplicabilitatea controller-ului la o arie si mai larga de aplicatii prin integrarea unor caracteristici noi, deosebite.

“Cu aceasta versiune, GE Intelligent Platforms a activat VersaMax Micro Plus pentru imbunatatirea productivitatii, extinderea substantiala a conectivitatii, adaugarea masurii de temperatura de inalta precizie si crestera numarului de echipamente ce pot fi automatizate cu un automat programabil pentru aplicatii de complexitate mica/medie” a spus Bill Black, Controllers Product Manager pentru GE  Intelligent Platforms.  “VersaMax Micro este un PLC surprinzator de puternic, raportat la dimensiunea si pretul sau, iar noile caracteristici adauga mai multa functionalitate, mentinandu-l in prim-planul clasei sale de controllere.”

Noua  functie de programare on-line permite utilizatorului sa editeze si sa descarce logica in PLC fara a-l pune in modul stop.  Faptul de a nu fi necesar ca PLC-ul sa se afle in modul off-line  pentru a face modificari de program, reduce semnificativ durata de nefunctionare a instalatiei precum si cheltuielile cu pierderile de productie si rebuturile. Programarea on-line fluidizeaza depanarea in timpul punerii in functiune a instalatiei si este ideal pentru aplicatiile cu procese continue.


VersaMax Micro Plus a fost perfectionat pentru a oferii protocolul Ethernet Modbus TCP Client si Server.  Aceasta suplimentare pentru comunicatie activeaza Micro Plus pentru tratarea unei game largi de aplicatii care, traditional, necesitau o platforma de automatizare mult mai sofisticata.  Un bloc de functii simplu permite integrarea cu usurinta a comenzilor de comunicatie Modbus TCP in logica programata. Sunt suportate pana la opt canale Modbus TCP, cu un canal configurat pentru Modbus TCP Client iar restul fiind utilizate pentru Modbus TCP Server.


“Conectivitatea Modbus TCP permite controllerelor Micro Plus sa abordeze multe aplicatii complexe care necesita integrarea de variatoare de frecventa, centre de comanda motoare (MCC), SCADA si alte dispozitive Ethernet. In plus, au fost adaugate setari de securitate in scopul minimizarii accesul neautorizat in controller,” a continat Black.


Versiunea firmware 4.0 a VersaMax Micro Plus ofera de asemenea si module de intrare pentru termocuple/millivolti si RTD cu masura de inalta precizie. Modulele de extensie pentru termocuple si RTD ofera acum un mod de masura de inalta precizie cu rezolutia de 16 biti, oferind precizie mai mare in aplicatiile de monitorizare a temperaturilor si tensometrie.


In plus, exista patru noi module de extensie de 64 de puncte care sunt compatibile cu noul automat programabil VersaMax Micro Plus, astfel incat Micro Plus poate suporta pana la 320 I/O. Modulele de extensie de inalta densitate fac ca Micro Plus sa fie foarte avantajos in costuri pentru aplicatiile de complexitate mica/medie.


Pentru mai multe informatii despre acest produs, clic  aici.