EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / CIMPLICITY GlobalView
CIMPLICITY GlobalView

GE Intelligent Platforms anunta CIMPLICITY GlobalView, oferind astfel accesul performant de la toate nivelurile organizatiei, in timp real, la platforma de productie

CIMPLICITY_GlobalView

Control & vizualizare performanta in cadrul intreprinderii si in jurul lumii!

 

CHARLOTTESVILLE, VA  SEPTEMBER 17, 2009    GE Intelligent Platforms, o  unitate a GE Enterprise Solutions, a anuntat disponibilitatea Proficy® CIMPLICITY GlobalView, o aplicatie extrem de scalabila care ofera performantele sofware-ului CIMPLICITY clientilor la distanta, permitand monitorizarea in timp real, analiza datelor si controlul la nivelul intreprinderii prin intermediul unui browser web.

“Companiile doresc acces la informatia in timp real despre operatiunile lor, la toate nivelurile organizatiei,” a spus Claire Cerrato, General Manager al Automation Software Group de la GE Intelligent Platforms.  “Companiile isi sporesc forta de munca mobila si necesita produse puternic scalabile, fara compromisuri, pentru a le tine conectate. CIMPLICITY GlobalView permite vizualizarea si controlul completa al operatiunilor intreprinderii si extinde integrarea nativa a CIMPLICITY cu alte pachete software Proficy de la GE Intelligent Platforms, oferind posibilitati de solutionare suplimentare.”

 

GlobalView ofera un client HMI/SCADA cu un set complet de performante, furnizat prin web, astfel incat operatorii, inginerii si managerii pot vedea, reactiona, si opera de oriunde s-ar afla. Acesta permite un raspuns eficient pentru a evita stationarile accidentale, loturi pierdute sau evenimente catastrofale. Acesta transforma de asemenea modul in care echipele lucreaza si colaboreaza, deoarece cu GlobalView, se pot conecta usor mai multi utilizatori la acelasi sistem pentru a analiza situatia si pentru a lua decizii rapide. De asemenea, utilizatorii nu trebuie sa compromita functionalitatea sau sa rescrie aplicatiile curente pentru a obtine accesul. Usurinta instalarii face din acesta un „add-on” rapid pentru sistemele noi si cele existente.

 

CIMPLICITY_GlobalView_SCADA_client


CIMPLICITY GlobalView WebClient

GlobalView_Distillery

 

CIMPLICITY GlobalView Distillery


GlobalView mareste amprenta HMI/SCADA existenta a GE Intelligent Platforms pentru a informa lucratorii care nu se afla sau nu sunt direct implicati la nivelul productiei. GlobalView introduce de asemenea o noua tehnologie Proficy, numita Relay Server, care face posibila distribuirea HMI/SCADA pe scara larga. Cu un Relay Server implementat in arhitectura GlobalView si mai multe servere GlobalView subordonate, clientii au abilitatea de a-si globaliza cu adevarat aplicatiile si de a suporta simultan sute de utilizatori, singura limitare fiind hardware-ul serverului. Noua capabilitate software deschide poarta aplicatiilor web inovatoare, bazate pe CIMPLICITY, oferind abilitatea de conectare la versiuni CIMPLICITY anterioare, fara programare suplimentara.

 

Produsul a fost dezvoltat „peste” CIMPLICITY, conformandu-se astfel strategiei deschise si stratificate a GE Intelligent Platforms, permitandu-i utilizatorului web sa exploateze performantele dovedite ale CIMPLICITY oriunde, oricand, de ori si unde.


“Acest produs este un pas mare inainte in ceea ce priveste accesibilitatea in timp real a unui numar mare de utilizatori la date,” a continuat Cerrato. “GlobalView, impreuna cu CIMPLICITY 8.0 – lansat in 2009, confirma angajamentul GE Intelligent Platforms de a oferi solutii inovatoare si scalabile pentru a rezolva nevoile clientului, in special in acest climat economic provocator.”

 

Mai multe informatii...

 

Proficy este o marca comerciala inregistrata a GE Intelligent Platforms.Toate celelalte marci comerciale inregistrate sunt proprietatea detinatorilor lor respectivi.