EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Acord dizolvare joint venture


Stimati clienti,

 

In aceasta saptamana, General Electric (GE) din SUA si Fanuc Ltd. din Japonia au anuntat ca cele doua companii au convenit de principiu sa dizolve joint-venture-ul GE Fanuc. De peste 20 de ani, GE Fanuc a servit cu succes clienti in mai multe industrii si a evoluat odata cu modificarea structurii acestora. Astazi, GE Fanuc accepta provocari noi in multe segmente noi de piata iar acestea au inlocuit unele din sinergiile initiale din perioada fondarii acestui joint-venture. Ca si companii separate, atat GE cat si Fanuc vor fi capabile sa-si amplifice concentrarea pe nevoile specifice ale clientilor si sa le ofere un avantaj sustenabil in industriile pe care le deservesc.


In conformitate cu termenii acordului:


General Electric (GE) pastreaza afacerile cu software, sisteme embedded si sisteme de automatizare la nivel global, precum si serviciile de suport pentru portofoliul CNC America. Fanuc pastreaza afacerile CNC la nivel global.


Se asteapta ca aceasta tranzactie sa fie finalizata pana la sfarsitul acestui an, fiind supusa conditiilor de incheiere obisnuite. Odata finalizata, afacerea va opera sub noul nume GE Intelligent Platforms. Va vom tine la curent cu viitoare detalii in urma incheierii tranzactiei.


General Electric (GE) este dedicata principiului etic "inainte de toate este clientul" si va continua sa va ofere solutii de avangarda pentru sustinerea sistemelor de automatizare, sistemelor de calcul embedded si serviciilor necesare. Relatia noastra cu clientii este foarte valoroasa si vom face tot ce este posibil pentru a construi pe fundamentul serviciilor de vanzare si suport pe care clientii nostrii le primesc astazi.

 

Va multumim pentru colaborarea din ultimii ani. Asteptam cu nerabdare sa continuam sa va oferim cele mai bune solutii si experiente ca si client in anii care vor urma.

 


Scrisoare catre clienti din partea CEO al

GE Fanuc Intelligent Platforms, D-na Maryrose Sylvester:

 

pdf_icon Letter to GE Customers (485kB)

Comunicat de presa referitor la dizolvarea joint-venture:

pdf_icon Comunicat de presa (28kB)Relatii cu presa din partea GE Fanuc Intelligent Platforms:

 

Karla Mertesdorf, email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Tony O'Sullivan,  email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza