EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

Solutii pentru automatizări & Managementul producției

Istoric Noutati / Proficy Machine Edition
Proficy Machine Edition

PME6.0

Proficy Machine Edition de la GE este un mediu de dezvoltare universal pentru toate aplicatiile de interfete operator, actionari si control al miscarii si de automatizare. Proficy Machine Edition ofera o interfata utilizator (GUI) comuna, editare de tip "drag-and-drop" si suport pentru multele componente de editare necesare pentru realizarea unui proiect.


Proficy™ Machine Edition ofera o solutie completa pentru dezvoltarea solutiilor de automatizare intr-un singur pachet. Machine Edition dispune de un mediu de dezvoltare integrat si de unelte care va permit sa petreceti mai mult timp pentru a dezvolta aplicatii si mai putin timp pentru a invata software-ul. Toate produsele Machine Edition sunt complet integrate in mediul de programare si interactioneaza unele cu altele.


Permitand o programare orientata pe obiecte, rapida si robusta, Proficy Machine Edition profita de avantajul tehnologiilor industriale standard ca XML, COM/DCOM, OPC si ActiveX®.  Machine Edition include, de asemenea, functii activate Web exemplu Server Web incorporat ce ofera date in timp real si diagnostice catre orice persoana din intreprindere.


Toate componentele si aplicatiile cuprinse in Proficy Machine Edition au in comun un singur spatiu de lucru si un set de unelte. O interfata utilizator standardizata duce la un timp redus de invatare, si integrarea unor noi aplicatii nu necesita insusirea unor paradigme aditionale. Aceasta, impreuna cu un model usor accesibil utilizatorului fac din Proficy Machine Edition alegerea perfecta pentru HMI, miscare, PLC si control bazat pe PC.


Pe langa faptul ca impartasesc unelte de editare comune, toate componentele Proficy Machine Edition impartasesc obiecte comune in cadrul aplicatiilor, incluzand logica, script-uri, panouri grafice si structuri de date. Odata ce o variabila este creata, ea poate fi utilizata si in alte componente ale proiectului. Prin combinarea celei mai bune programari traditionale si a aplicatiilor grafice cu tehnologiile industriei standard, Proficy Machine Edition ofera o cale de migrare neteda catre cele mai noi unelte de dezvoltare.


Componentele si caracteristicile Proficy Machine Edition:

Proficy View
Un HMI proiectat special pentru intreaga gama de interfata operator la nivel masina/aplicatii HMI. Include suport pentru urmatoarele optiuni Runtime:
- QuickPanel
- QuickPanel  View (cu sistem de operare Windows CE)
- Windows NT/2000/XP/7

Proficy Logic Developer – PC
Software-ul Control PC combina usurinta utilizarii si functionalitatea, pentru o dezvoltare rapida a aplicatiilor. Include suport pentru urmatoarele optiuni Runtime:
- QuickPanel Control (cu sistem de operare Windows CE)
- Windows NT/2000/XP/7
- Embedded NT/XP

Proficy Logic Developer – PLC
Programeaza si configureaza toate PLC-urile, controlerele PACSystems si intrari/iesiri (I/O) la distanta de la GE.
- Disponibil in versiune Professional, Standard si Nano/Micro

Proficy Motion Developer
Programeaza si configureaza controlerele de miscare S2K de la GE.


Proficy Logic Developer PLC: Un Set Superior de Unelte de Programare ale PLC-urilor
Sistemul de dezvoltare al Proficy Machine Edition, un sistem complet integrat, ofera o interfata usor accesibila pentru componentele sale. Proficy Logic Developer – PLC impartaseste, in mod automat, uneltele de editare si configurare cu celelalte componente instalate, creand un spatiu de lucru integrat „drag-and-drop” ce simplifica dezvoltarea aplicatiilor. Doar se trage o variabila de PLC intr-un panou HMI pentru a crea legatura intre ele. Lucrezi la toate partile sistemului  de automatizare simultan, fara a comuta intre programe!

Capturi ecrane din cadrul componentelor Proficy Machine Edition:

Proficy Machine Edition Logic Developer - PLC


PROFICY PLC1

 

Logic Developer PLC ofera o cale de a configura Controlerul sau I/O la distanta, creeaza si editeaza logica, incarca si descarca proiectele, si monitorizeaza si depaneaza executia programelor de control. Proiectele pot fi importate din mediile Logicmaster, VersaPro. Gazduit in mediul de programare Machine Edition, Logic Developer - PLC are avantajul unui set puternic de instrumente de programare.

 

Proficy Machine Edition View - HMI

 

PROFICY HMI

 

View este componenta Machine Edition de interfata om masina (HMI), ce ofera mijloacele pentru organizarea, urmarirea, afisarea si folosirea datelor din intreprindere sau proces. Cu View puteti crea panouri grafice, configura alarme si sisteme de logare, si eventual lansa proiectul in View Runtime. Pe sisteme NT/CE, caracteristicile Web Access va permit sa publicati date din Machine Edition HMI pentru vizualizarea lor de la distanta prin Internet. View suporta crearea interfetelor HMI pentru  Windows NT, Windows CE, QuickPanel, si QuickPanel View/Control. Cele mai multe unelte si editoare View sunt comune pentru toate tintele, dar cateva sunt specifice pentru QuickPanel.

 

Detalii...

 


Noutati


Solutia software consolidata, Proficy Machine Edition 6.5, de la GE simplifica programarea si scurteaza timpul de solutionare

PME_65 Proficy Machine Edition 6.5 continua sa imbunatateasca reaplicabilitatea programelor, sa simplifice dezvoltarea aplicatiilor si sa reduca timpul de punere pe piata al produsului.


Citeste mai mult:
Proficy Machine Edition 6.5 - Instrumente de diagnoza si depanare avansate


 

GE anunta Proficy® Machine Edition 6.0 - solutia unei programari simplificate si rapide.

PME6.0

GE anunta Proficy® Machine Edition 6.0 solutia unei programari simplificate si rapide.

Mediul de dezvoltare integrat suporta aplicatii pe intreg ciclul de viata al proiectului.Citeste mai mult: Proficy Machine Edition 6.0 - Solutia unei programari simplificate si rapide