promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Evenimente / Expo Petro Gas 2009


Expozitie Internationala de utilaje, echipamente si tehnologii pentru extractia si prelucrarea titeiului si gazelor naturale

Cea de-a VIII-a editie a Expo Petro Gas, va avea loc in perioada 28-31 octombrie la ROMEXPO  Bucuresti si se va desfasura in paralel cu cea de-a 35-a editie a Targului tehnic international Bucuresti – TIB si cu cea de-a 13-a  editie a Expozitiei internationale de inventii, cercetare stiintifica si tehnologii noi - INVENTIKA.

 

Expo_Petro_Gas

 

EXPO PETRO GAS este singurul eveniment de profil din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est, in conditiile in care Romania se bucura de o pozitie strategica in configurarea energetica viitoare a Europei.

EXPO PETRO GAS   reflecta inovatiile si metodele de eficientizare energetica existente pe piata interna, precum si interesul marilor companii internationale privind investitia in sectorul energetic.

Organizata odata la doi ani, expozitia tehnica specializata EXPO PETRO GAS a reusit sa isi creeze propria identitate, fapt demonstrat si de numarul mare de vizitatori specialisti, ce a contribuit la satisfactia firmelor expozante.

Prezenta ediţie EXPO PETRO GAS 2009 subliniază interesul expozanţilor, firme de prestigiu, care au inteles, ca in perioade de criza economica, participarea la evenimente expozitionale este modalitatea cea mai eficienta pentru a asigura vizibilitatea companiilor si promovarea ofertelor din portofoliu.