EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Istoric Noutati / Proficy Machine Edition 6.0
Proficy Machine Edition 6.0

GE Intelligent Platforms anunta Proficy® Machine Edition 6.0 solutia unei programari simplificate si rapide.

Mediul de dezvoltare integrat suporta aplicatii pe intreg ciclul de viata al proiectului

PME6.0

 

Charlottesville, VA, 29 IULIE 2009 GE Intelligent Platforms, o unitate a GE Enterprise Solutions, a anuntat astazi lansarea ultimei versiuni a software-ului de programare Proficy® Machine Edition. Proficy Machine Edition este un mediu universal de dezvoltare pentru aplicatii de HMI, miscare, si control care impart un singur set de instrumente si spatiu de lucru. Impreuna cu o structura eficienta si prietenoasa, si o interfata standard, Proficy Machine Edition este creat pentru o utilizare usoara si o solutionare rapida pe intreg ciclul de viata al proiectului. De la configurare si dezvoltare la punerea in functiune si mentenanta,  Proficy Machine Edition 6.0 creste eficienta aplicatiilor ceea ce ofera utilizatorilor un avantaj durabil pentru afacerea lor.

 

“Lansarea Proficy Machine Edition 6.0 face programarea mai simpla, reduce timpul de solutionare, si sporeste capacitatea programarii orientate pe obiecte” a spus Kam Yuen, Manageul de Produs GE Intelligent Platforms  pentru Proficy Machine Edition. “Noi adaugam caracteristici ce vor permite utilizatorilor sa-si sporeasca eficienta programarii si sa reduca erorile, astfel incat sa poata finaliza proiectele si sa obtina rezultate de la aplicatiile lor cat mai rapid.”

 

Inclusa in lansarea Proficy Machine Edition 6.0 se afla si abilitatea de a crea Tipuri de Date Definite de Utilizator, care permit utilizatorilor sa creeze structuri de date ce reprezinta echipamente si obiecte din lumea reala. Aceasta caracteristica poate contine tipuri de date de baza precum numere reale, intregi, variabile boleene, si alte Tipuri de Date Definite de Utilizator. Toate elementele structurii pot fi apelate individual sau ca un intreg, si elementele individuale sau intreaga structura poate fi trecuta la un bloc functional. Impreuna cu caracteristica Tool Box, Tipurile Definite de Utilizator ofera clientilor un mediu puternic de programare orientat pe obiecte, care va reduce in mod semnificativ timpul de dezvoltare si va spori productivitatea.

 

ProficyMachineEditionUDT

 

De asemenea sunt incluse in lansarea Proficy Machine Edition 6.0 si Matrici cu Indexare prin Variabile  (Variable Indexed Arrays). Acestea permit utilizatorilor sa indexeze o matrice de tipuri de baza si Tipuri Definite de Utilizator folosind o variabila in mediul Structure Text, Function Block Diagram, si Ladder Diagram . Matricile cu Indexare prin Variabile (Variable Indexed Arrays) ofera o unealta importanta care va permite clientilor sa dezvolte un cod modular si reutilizabil.

 

“In incheiere, companiile doresc un mediu puternic de dezvoltare bazat pe obiecte, ce este usor de utilizat, astfel incat se pot dezvolta aplicatii importante pentru beneficiarii  finali,” concluzioneaza Yuen. “Proficy Machine Edition 6.0 ofera aceasta abilitate, facand mai usoara realizarea beneficiilor aplicatiei de-a lungul intregului ciclu de viata."

 

Proficy Machine Edition 6.0 este disponibil imediat.

 

Pentru mai multe informatii despre acest produs, click aici