EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Termeni si Conditii
Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial GENERAL EQUIPMENT AUTOMATION SRL. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate firmei General Equipment Automation. Acest site este destinat sa furnizeze vizitatorilor informatii detaliate asupra companiei, produselor si solutiilor oferite.


Persoanele care acceseaza acest site beneficiaza de urmatoarele drepturi: explorarea continutului; reproducerea, traducerea  sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei; copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora; inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web General Equipment Automation); persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informaţiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.


Drepturile asupra continutului site-ului


Toate informatiile referitoare la produsele,  solutiile sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea General Equipment Automation, care işi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de General Equipment Automation. Este interzisă copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea General Equipment Automation.


Confidentialitate


Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor(ticketing) disponibile pe site. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa e-mail). Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice, acestea pastrandu-si caracterul de confidentialitate. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul secţiunii 'Contact' din site.


Am citit cele enunţate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.