EMERSON Industrial Automation & Control - Distribuitor

promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Acord de confidentialitate
Acord de confidentialitate


Acest acord defineste informatiile pe care General Equipment Automation le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate.  Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati site-ul www.geautomation.ro .


General Equipment Automation in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.geautomation.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei  furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezentul Acord de Confidentialitate.  Informatiile colectate de General Equipment Automation vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu dumneavoastra.


Colectarea de date cu caracter personal


General Equipment Automation poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca le veti  furniza voluntar.


Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.geautomation.ro  in sectiunea „Asistenta” cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta.


Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri: pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra; pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat; pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.;  pentru a imbunatati securitatea accesului; pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.


Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

 

Securitatea datelor colectate


Serverul pe care Site-ul este gazduit, este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalat intr-o incinta adecvata tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu, si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.


Contact


Daca aveti intrebari in legatura cu politica de confidentialitate, va rugam utilizati sectiunea „Contact”. Sugestiile si intrebarile dumneavoastra despre politica de confidentialitate sunt binevenite.