promotii_bg

evenimente_bg

noutati_bg


Controlere PACSystems RX3i

CPE305_310

Controlere PACSystems RX3i Disponibilitate si Performanta Securizata


Citeste mai mult...

Proficy HMI-SCADA – CIMPLICITY 9.0

proficy_cimplicity_9_web

Solutie client/server bazata pe vizualizare si control


Citeste mai mult...

PACSystems 19“ RXi Display

RXI_Display_fata_web

Control multi-tactil si vizualizarea panoramica a Proceselor Industriale


Citeste mai mult...

QuickPanel+ 7", 10", 12", 15"

quickpanel_plus_web

 

Interfata operator pentru Internetul Industrial disponibil cu display de 7", 10", 12" si 15"

 


Citeste mai mult...
Solutii / Instrumente de programare
Instrumente de programare

software_img

  • Software de configurare si programare in mediu integrat pentru intreaga gama de controlere si panouri operator

  • Pachet bogat de drivere de comunicatie pentru panourile operator

  • Portabilitate software pe toate platformele hardware


Suita software pentru automatizare de la GE este conceputa pentru a permite obtinerea unui profit maxim din investitiile in echipamentul de automatizare. Folosind un mediu unic de programare pentru dezvoltarea controlerelor PAC si a aplicatiilor pentru interfata operator rezultand un sistem hibrid de control al procesului, instrumentele software de dezvoltare ale aplicatiilor sunt concepute pentru a minimiza timpul de dezvoltare si implementare. Noul Portal de Colaborare in Automatizari duce posibilitatile la nivelul urmator, permitand comunitatilor de clienti  sa creeze si sa partajeze solutii la problemele de automatizare, sa gestioneze o varietate de dispozitive digitale asociate echipamentelor si sa monitorizeze intreaga gama a dispozitivelor de automatizare oriunde s-ar afla in lume.


Proficy Machine Edition

PME6.0

Proficy Machine Edition de la GE este un mediu de dezvoltare universal pentru toate aplicatiile de interfete operator, actionari si control al miscarii si de automatizare. Proficy Machine Edition ofera o interfata utilizator (GUI) comuna, editare de tip "drag-and-drop" si suport pentru multele componente de editare necesare pentru realizarea unui proiect.

Citeste mai mult...
 
Software ControlST
controlst Suita software de Control, Monitorizare si Protectie de la GE reprezinta baza pentru Sistemul de Control Mark* Vie pentru o gama larga de aplicatii din domeniul energiei termice, nucleare, petrol si gaze, eoliene, solare si hidroelectrice. Aceste aplicatii diverse includ controlul, monitorizarea si protectia pornind de la turbine generatoare pana la fabrici intregi.
Citeste mai mult...
 
Proficy Process Systems

process solutions systems, Automatizari, AutomatizareProficy Process Systems este un sistem la cel mai inalt nivel  tehnologic, scalabil, total integrat, destinat  automatizarii si controlului de proces. Aceasta tehnologie unica schimba ce este posibil in proces, oferind rezultatele cerute de afacere, experienta pe care o cer provocarile, libertatea de care este nevoie si tehnologia contemporana la care te astepti.

 

 

Citeste mai mult...